Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tri-vortex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pandantive, discuri, bratari medicale
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsele Tri-Vortex creeaza o structura coerenta in moleculele din celulele umane, animale sau ale plantelor. Inca din 1990 o multitudine de marturii depuse de doctori, antrenori, fizicieni si alti profesionisti medicali demonstreaza eficacitatea acestei tehnologii unice.

Mai multe informatii si detalii legate de tehnologia TRI-VORTEX si produsele care pot fi intrebuintate pentru ameliorarea starii de sanatate a animalelor, se pot accesa la adresa:
http://www.trivortex.eu/

Exista 3 arii majore de aplicare a acestei tehnologii si produselor sale:
- Purificarea si imbunatatirea apei potabile.
- Ameliorarea durerii pe cale naturala fara produse chimice.
- Protejarea corpului de radiatii electromagnetice.

Toate produsele sunt tratate si plasate in incaperi Tri-Vortex speciale pentru o perioada de 24 de ore. Inauntrul incaperii Tri-Vortex, materialele sunt supuse unui camp de energie care este sigur si natural in totalitate - Dubland astfel ritmurile puternice si logice ale Naturii. In mod efectiv, tehnologia reduce haosul celular rezultand stimuli externi inofensivi.

Dupa ce oricare dintre produse ( cum ar fi creme, uleiuri, lotiuni, lemn, plastic, metal, cristal, sticla, hartie, matase, etc.) sunt plasate in acest camp natural de energie pentru 24 de ore produsele se schimba total , imbunatatind calitatea, si gustul oricarui lichid. Produsele Tri-Vortex schimba structura moleculara a lichidelor (din haotica si dezorganizata, in structurata si logica).Ele schimba de asemenea gustul si mirosul elementelor solide, cum ar fi branza alterata, carnea veche, pestele urat mirositor si al siliconului sau cleiului cu miros intepator.

Discul Tri-Vortex promoveaza absorbtia imediata si completa a nutrientilor in sistemul digestiv.

Multi clienti si pacienti au marturisit ca au simtit o ameliorare considerabila a disconfortului, intepenelii, umflaturilor si durerilor aflate in legatura cu:
- Artrita
- Astm
- Dureri de Spate
- Fracturi ale Oaselor
- Vanatai
- Arsuri
- Cancer
- Raceala
- Entorse, luxatii
- Chirurgie Dentala
- Diabet
- Rani la Ochi
- Fibromialgie
- Simptom de Gripa
- Guta
- Dureri de Cap
- Herpes
- Rani/Taieturi
- Rau de avion
- Suprasolicitare fizica
- Ulcere Stomacale
- Incheieturi Umflate
- Simptom post-operatoriu
- Tendinita
- Dureri de Dinti
- Ruptura Musculara
- Si inca multe altele

Pentru un efect general, purtati discul in jurul gatului - pe un lant. Discul poate fi indepartat cand durerea sau disconfortul s-a ameliorat.

Cu toate acestea, daca este nevoie, discul poate fi folosit in mod permanent fara nici un efect secundar. Discul ofera protectie impotriva radiatiilor telefonului mobil sau computerului prin inversarea efectelor haotice produse in corp.
Din Gura in Gura